CAINII NOSTRI

WOLFY Moloss de Harghita ( Rony)

WOLFY Moloss de Harghita ( Rony)Masculul nostru de Tosa (nascut 26.06.2011) testat oficial HD – rezultat D – un exemplar masiv , cu dimensiuni impresionante .

Indraznim chiar sa spunem ca este cel mai inalt mascul de tosa care exista pana in acest moment in Romania ( 85cm/80kg).

Este un mascul mandru , cu o osatura groasa si cu un temperament specific rasei asa cum ne arata si pedigree-ul pe linia genealogica a tatalui Yamato Go Komukaisou – imp. Japonia.

Titluri obtinute : JCh Cyprus , JCh Azerbaijan

 

 

 

 

HIME Go Kawaguchisou

HIME Go KawaguchisouFemela roscat-mahon (nascuta 01.08.2012) testata oficial HD – rezultat B – un exemplar robust , cu o constitutie atletica si cu un aspect si o culoare speciala!

Este importul facut de canisa noastra direct din Japonia – districtul Kochi , unde s-a aflat pana de curand si renumitul centru de fight.

Multumim pe aceasta cale d-lui Takashi Hirose care a acceptat si ne-a onorat prin exportul acestei femele de Tosa – dealtfel , singura femela care a iesit din Japonia cu pedigree FCI complet , din cel putin ultimii 10 ani.

Hime este un exemplar robust cu o constitutie atletica si cu un aspect si o culoare speciala ! Performantele ei de pana acum au fost pe masura asteptarilor , la numai 11 luni deja JCh Romania si la varsta de numai 1 an European Junior Winner 2013.

Alte titluri obtinute : JCh Bulgaria,JCh Serbia, Ch Romania, Grand Ch Romania , Ch Azerbaijan,Ch Cyprus,Ch Georgia,Ch Bulgaria,Grand Ch Bulgaria , Balkan Winner .

Este o femela echilibrata si extrem de afectuoasa in sanul familiei dar regasim in temperamentul ei si spiritul si onoarea stramosilor dobandita in ringuri de-a lungul timpului.

 

 

YOSHIKO Tosa Centrum

YOSHIKO Tosa CentrumFemela noastra neagra (nascuta 05.10.2011)- cu o expresie si o frumusete aparte , un caracter extrem de echilibrat si cu performante de exceptie in lumea expozitiilor canine – JCh Cyprus , JCh Bulgaria .

Insa performanta suprema in palmaresul lui Yoshiko este examenul de lucru BH , trecut cu succes in data 11.05.2013 unde a obtinut locul 2 si totodata fiind singurul exemplar de TOSA din Romania care a reusit aceasta performanta .

Din pacate insa , urmare testelor HD efectuate a fost sterilizata in 03.06.2013 si exclusa din programul nostru de breeding , dar in continuare ramasa in marea noastra familie a toselor.

 

 

 

 

 

ANJU Nik Majestic

 

ANJU Nik Majestic Femela tigrata (nascuta 11.01.2013) testata oficial HD – rezultat (in asteptare) – cu un aspect atletic si cu un temperament extrem de energic ce vine pe linia tatalui din Shakuhachi Imperial’s Zack import USA si pe linia mamei din Keisha Nik Majestic . ANJU este o prezenta placuta in preajma oamenilor si un caine de care copiii se indragostesc pe loc.

Titluri pana in prezent : JCh Serbia